Остава само ден до финала в Шампионската лига.

Тотнъм и Ливърпул ще мерят сили в едва втория английски финал откакто турнира съществува, а арената-домакин на мегасблъсъка е "Уанда Метрополитано" в Мадрид.

Ливърпул само преди година вкуси какво е да играеш в най-големия мач на клубно ниво и като цяло за клуба това никога не е било чуждо. Това ще е четвъртият финал за мърсисайдци в настоящия формат на турнира.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ С НАЙ-ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНИТЕ СНИМКИ ОТ ФИНАЛИ В ШАМПИОНСКА ЛИГА >>>

За Тотнъм обаче усещането е съвсем ново, но е напълно заслужено. Характерът и волята за победа, които хората на Маурисио Почетино показаха, не бяха присъщи и на най-успешните клубове в турнира през тази година.

Едва ли има по-подходящ момент да разгледаме най-красивите кадри, запечатани от стотиците фотоапарати. Понякога в един кадър има хиляди думи, които е невъзможно да бъдат описани. Трябва просто да бъдат видяни.

Добавена стойност носи разнообразието при избора на стадиони за финалните двубои. Такива са играни в 14 различни държави при общо 26 издания.

Кадрите запечатаха велики моменти на радост, победни удари, каквито ще има и на тазгодишния финал. Въпросът е за кого...

РАЗГЛЕДАЙТЕ ГАЛЕРИЯТА ТУК >>>