Пари Сен Жермен ще се включи в битката за Хари Кейн. Голмайсторът на лондонския Тотнъм все по-сериозно е спряган за трансфер далеч от клуба, като досега Байерн (Мюнхен) бе сочен като най-настоятелен кандидат за услугите на десетката, но милионите на ПСЖ излизат на дневен ред, съобщава френското издание RMC.

И интересът на парижани е съвсем реален. Президентът Насер Ал Хелайфи е пътувал до Лондон миналата седмица и се е срещнал с колегата си от Спърс Даниел Леви, който е останал доволен от изразената готовност от страна на шампионите на Франция да платят 100 милиона евро за Кейн.

Това не е била единствената среща на катарския шеф в столицата на Англия. Той е говорил и с представители на Кейн, за да опипа почвата около евентуалните лични условия.

Към момента най-сериозната въпросителна е свързана с това дали парижани ще изпратят офертата сега или ще изчакат напредването на трансферния прозорец и ще опитат да притиснат колегите си през август с наближаването на края на периода за сделки между тимовете.

Кейн бе заинтригуван от възможността да заиграе за Байерн, като по непотвърдена информация баварците също са предложили 100 милиона евро за услугите му.

При действително сходство в размера на двете оферти, от Тотнъм ще приемата тази, при която личните условия на футболиста са по-изгодни.