Двубоят от 18-ия кръг на efbet Лига между отборите на ЦСКА 1948 и Арда няма да се проведе. Новината бе съобщена от клуба от Кърджали.

Причината за отлагането на мача е натрупалият сняг на стадиона в Бистрица, където тимът на ЦСКА 1948 домакинства в своите срещи. Върху терена на спортното съоръжение има над 30 сантиметра сняг и изчистването му след 24 часа неспирен снеговалеж е невъзможно да бъде направено в срок.

"Фенове на Арда, двубоят с ЦСКА 1948 се отлага.  Очаквайте допълнително кога ще се играе тази среща", написаха от клуба от Кърджали.

По-късно днес клубовете и Спортно-техническата комисия на БФС обявиха, че мачът ще е утре в същия час - 12:30, но домакин ще е Арда. Условията там позволяват това, като ЦСКА 1948 е приел такъв вариант.

Всъщност, това няма да е реално същият двубой - а този от третия кръг между двата състава, който бе отложен заради европейските ангажименти на отбора-гост. А този мач, който трябваше да е днес, с домакин ЦСКА 1948, ще чака друга дата.

Днес трябва да се доиграе и мачът между ЦСКА-София и Етър, който бе прекратен в събота на полувремето заради трупащия се сняг над столицата.