Изпълнителният директор Павел Колев даде повод за оптимизъм на феновете на Левски с изказване след победата над Арда с 2:1.

Важният човек при "сините" е категоричен, че до края на тази година "сините" ще са изрядни финансово и дори ще имат средства за купуване на нови играчи.

"Мисля, че до края на годината всичко това ще бъде изчистено. Истината е, че и днес дишаме спокойно финансово. Левски е един от най-изрядните платци и това могат да го потвърдят над 30-40 контрагенти. Нека някой излезе и каже, че не си е получил парите последните 7-8 месеци. Няма такъв.

При моето влизане в клуба, което беше малко преди смяната на собствеността задълженията към НАП бяха над 8 милиона. Сега са 5.4 милиона лева грубо. Това значи, че само за девет месеца са намалели с 3 милиона, което няма как да стане без да си плащаме", добави Колев.

Клубът скоро ще представи и отчет за цялостното си състояние след смяната на собствеността.

След победата над "Арда" с 2:1 Колев изрази мнение, че "Левски" ще се бори за титлата в Първа лига. "Рано е да се правят изводи, но е ясно, че "Левски" е един от сериозните претенденти. Надявам се това да се запази до май месец, защото и друг път е имало еуфория до октомври-ноември".

Той коментира и оставката на Борислав Михайлов: "Грандиозни промени не съм видял освен, че един вицепрезидент стана президент. Желая успех на господин Касабов, защото съм убеден, че е работил безкористно българският футбол да се развива. Колкото до оставката, това се случва рано или късно, не виждам никаква драма. Дори е много голяма рядкост някой да се задържи на една позиция 14 години".

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3273-66751/0231/bg