Изпълнителният директор на Левски - Павел Колев, говори пред БНТ за актуалните теми около "сините".

Той не пропусна да коментира думите на Венци Стефанов, че има директива съдиите да помагат на Левски.

"Аз, доколкото разбрах директивата е от Хасан Чинчири, трябва да се направи интервю с него и той да каже как е спусната директивата. Това са врели-некипели и даже не ми се иска да влизам в тази тема. Това е от един фолклор, от който ние не сме част. Ние сме европейски клуб и говорим на друг език. Имаме цивилизационни разминавания.

Сега в момента има голяма еуфория в левскарската общност. Ако трябва да сме реалисти постигането на титла в никакъв случай не е било цел и не е реалистично да се говори за нея по редица причини. Въпреки това ние се оказахме в битката за нея, а Левски винаги трябва да се бори за титлата. Левски е в такова състояние, че да се спускат директиви и някой на всяка цена да иска да стане шампион би било болна амбиция и липса на усещане на реалността.

На този етап Левски е в борбата заради ниското ниво на конкуренция. Фаворитите за титлата са свалили нивото, това е причината. Ние имаме добри играчи и ще се опитаме като отбор да зарадваме хората, но положението в клуба е такова, че да се разсъждава за титла не е здравословно. Ако победим утре, нещата ще изглеждат малко по-добре. Но има мачове в плейофите, на практика всеки мач е дерби и тогава ще се види кой какви възможности има. Нашата цел е друга", сподели Колев.