Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев скочи на съдиите след победата на неговия отбор над Лудогорец с 1:0 в четвъртфиналите за Купата на България.

"Постигнахме победата с много работа, както винаги правим. Момчетата схвана идеята и са за пример във всяко едно отношение. Агресия имаше в други хора - четворката съдии. Нали по правилник нямат право да свирят вдругиден?

Пресихраме ги в различни зони. Получи се и съм доволен - много добър мач от наша страна. Доволен съм от гола, но трябваше да реализираме още. Имахме немалко ситуации - всичко е наред, добре. Нищо не липсваше за втори гол, запазихме шансовете за следващите мачове и да отбележим тогава".

Ситуацията на Лудогорец беше от поне два-три метра засада. Справихме се добре, поздравявам момчетата и това е начинът, по който трябва да играем, да го усъвършенстваме и подобряваме.

Не знам какъв е правилникът, но предполагам, че в събота няма да са същите съдии като бригада. Познаваме се с четвъртия съдия от страничната линия, дано си е взел поуката и да знае кое е правилно, и кое не е правилно.

Ситуациите при Жоржиньо и Кристиан Малинов - чисти дузпи. Нали има повторения - дузпи, засади, фаулове. Многократни нарушения за втори картони от тяхна страна. Ние и сега имаме психологическото предимство преди мача от Първа лига. Ние сме ЦСКА. Поздравявам публиката, която беше чудесна за футболистите. Мачът в Първа лига не искам да го мисля точно сега. Имаме два дена, а в събота отново сме тук", завърши Любо Пенев.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3275-54403/023100