Наставникът на ЦСКА Любослав Пенев остана спокоен след загубата на неговия отбор от Левски с 0:1 в Първа лига.

Пенев изтъкна грешката в отбрана при гола на "сините" и невъзможността на неговите възпитаници да стигнат до изравнителен гол. Припомни, че думите му преди двубоя за съдията са се оказали истина:

"Винаги си говорим за футбол и това, което се случва на терена е свързано с футбол. Играхме добре, въпреки че почти 50 минути бяхме с човек по-малко. Трябваше да изравним и да поправим тази грешка в защита.

До последната минута го видях като равносотен мач. За съжаление допуснахме една грешка и си отбелязахме автогол. Имаме скоростни футболисти и искаме противникът да бъде изненадан. Принудителна смяна и червен картон..

Прегледах видеото няколко пъти и за мен няма такъв. Ако за съдията има такъв, то би било редно да покаже червен картон и на футболист на Левски. Имаше няколко такива идентични ситуации. Главният и страничният съдия си прехвърлят отговорността. Това, което сме видели, не е така. След като се занимават професионални е редно да го видят добре. С един удар във вратата загубихме. Жалко, защото не заслужавахме.

Това, което казах преди мача, се случи. Губещи са клубовете, но да не задълбаваме в темата. Липсваше ни тази прецизност в последния пас. Иначе бяхме близо до изравнителния гол. Ще изчакаме да видим какви са пораженията. Дадохме жертви с картони и контузии.

Този отбор на ЦСКА има класа, но не е достатъчна. Имаме нужда от повече качествени футболисти за по-добра конкуренция. Това е важно за ЦСКА, който се цели винаги високо".