Футболистите са здрави и подготвени. Ще бъдат напълно възстановени. Ще имаме сили да направим отново много добър и стойностен мач. Това каза в Русе старши треньорът на ЦСКА Любослав Пенев по повод на предстоящия мач от 28-ия кръг на Първа лига с Лудогорец, който ще се играе утре в Разград.

Пенев коментира, че в никакъв случай не може да има подценяване. Отборът е добре. Тренира в Русе и се готви за утрешния мач. Добави, че първото място е реално и целта не се променя.

"Мачът за купата на България премина. Ние сме доволни, направихме много добър мач и постигнахме целта. Той остава в историята и от два-три дни се готвим за предстоящия мач утре, който е срещу основния ни конкурент", каза Пенев.

Той заяви още, че спорът трябва да се реши между футболистите на терена и между треньорските щабове, които са отстрани, а "не основни действащи лица да са съдийската тройка-четворка".

"Не знам колко е редно и логично четвъртият съдия след три дни да ти свири мач и той да бъде главен", каза Пенев.

"Като цяло съдиите ми приличат, да не се обиди някой, като на една механа с оркестър - идваш, поръчваш си една специална музика и тя започва да се свири. Тя е в строго определена посока. Това е нарочно съдийство - това, което се случи онзи ден, в сряда. Мачът бе добър и за двата отбора. В никакъв случай не мога да бъда спокоен за следващия мач", каза още старши треньорът на ЦСКА.

В отговор на въпрос Пенев заяви, че не знае кой поръчва музика.

Той каза още, че програмата за футболните срещи не трябва да се прави до определен кръг, а от началото до края на първенството.

По повод на предстоящия полуфинал за купата на България, в който ЦСКА ще играе срещу Ботев (Пловдив), Пенев заяви, че това е много сериозен и техничен отбор, с много добри изпълнители.

"Не се отказваме нито от купата, нито от първенството. Преследваме целите, които съм казал. Ще се постараем да съберем сили и да бъдем подготвени максимално за всеки мач, който ни предстои", каза старши треньорът на ЦСКА.