Ивайло Петев застана пред медиите преди утрешния двубой от втория квалификационен кръг на Шампионска лига между Лудогорец и Олимпия (Любляна).

Срещата между шампионите на България и Словения е утре от 21:45 часа в Разград.

Ивайло Петев бе доста категоричен, че отборът му вече е забравил срамните си мачове, като визираше поражението с 0:2 от Балкани, както и това с 1:3 от Крумовград.

Треньорът на разградчани гарантира, че отборът вече си е взел поука и е готов да отстрани силния тим на Олимпия.

"Условията не можем да ги избираме - надяваме се, че утре ще е малко по-хладно в 21:45 часа, но без значение каква ще е температурата, то за двата отбора е еднаква. Пред нас стои сериозен противник - трябва да се представим на ниво и да вземем добър резултат.

Случват се такива загуби на всеки отбор. Надявам се да сме си взели поука. Последните два мача показаха, че сме напипали верния ритъм. Вярвам във всички момчета, които ще вземат участие, че ще се представят на ниво. Истината беше, че играхме срамно. Трябва да си казваме истината и това да ни е обеца на ухото и да знаем, че когато не подхождаме концентрирано, че е много вероятно това нещо да се случи.

Доста мачове изгледах на Олимпия. Сега, от месец и половина, имат нов треньор. Всеки човек е различен. Казах в началото, че това е доста добър отбор. Имат много добри играчи, но важно е ние по какъв начин ще им позволим да разгърнат своя потенциал. Всичко си зависи от нас. Когато изживееш тежки моменти, трябва да си вземеш поука. Това вече е преживяно. Изиграхме два добри мача, с енергия, и смятам, че момчетата ще се представят на ниво", заяви Петев.