Ивайло Петев трудно намираше думите след неочакваната и тежка загуба, която Лудогорец претърпя на старта на сезона.

Родният шампион падна с 0:2 от косовския шампион Балкани, като ще има изключително трудна мисия преди ревашна в Разград след седмица.

Лудогорец действително изигра много слаб мач, а това призна и самият Петев, който изтъкна, че Балкани умело се е възползвал от това и е заслужил успеха си.

Бившият национален селекционер на България и Босна изглеждаше доста обезверен в минутите след мача, но все пак каза, че отборът му трябва с всички сили да се бори да обърне този сблъсък.

"И аз трябва да разбера защо нещата не се получиха. След 15-ата минута нещо при нас се счупи и правехме груби грешки при отиграването на топката.

Отборът на Балкани заслужено поведе, бяха по-добри от нас, а дори след полувремето, когато опитахме да променим нещо, просто не се получи.

Много слаб мач, нашият отбор не може да играе по този начин. 0:2 е резултат, срещу който ще се борим с всички сили в сряда и трябва да го обърнем.

Просто всеки втори или трети наш пас беше грешен, нямам обяснение. Поздравявам отбора на Балкани, който използва това и игра добър футбол", сподели той.

Любопитен факт е, че това бе четвърти мач на Петев начело на Лудогорец в Европа, като той все още не може да запише първа победа.

За него всичко започна преди 12 години с реми и загуба от Динамо (Загреб), а сезон по-късно той падна и Слован в Братислава, преди да бъде освободен.