Треньорът на Лудогорец Ивайло Петев определи поражението от Крумовград като "срам". Шампионите записаха втора поредна загуба от началото на сезона, като първо отстъпиха на косовския Балкани, а днес и на абсолютния дебютант в родния елит, започнал пътешествието си при най-добрите по мечтан начин.

Ето какво сподели Петев:

"Явно това срещу Балкани не е било случайно. Относно мача - мисля, че допуснахме изключително детски и наивни три гола. Изтървахме към 15. Това е разликата

Ние имаме доста играчи и тези, които играха днес, ако не могат да защитят фланелката... Всеки един ще получи своя шанс. Исках нови и по-свежи играчи да влязат. Разликата беше в головете, а не в положенията. Срамна загуба за нас"

Имахме още в първата минута стопроцентово положение, изтървахме го. При първото статично допуснахме изключително елементарен гол. Втора ситуация - подценяване и втори гол. После се надпреварвахме кой ще изтърве повече. В нападение лошо, неприятно и срамно. Това определение мога да дам. Когато си футболист на Лудогорец, трябва да имаш високи цели. Ако не можеш да играеш под напрежение и да даваш максимума всеки един мач, явно някъде сме бъркали. Останахме с Тисера, който беше наказан и нямахме друга алтернатива, освен да пуснем Спас Делев централен нападател. Усещам подкрепа от ръководството. Трябва който излезе срещу Балкани, да даде 102, а не 100 процента. Трябва да съумеем да вкараме ситуациите си"