Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев говори след равенството на тима му срещу ЦСКА (1:1) в дербито между първия и втория в класирането.

Той направи интересно изказване, заявявайки, че срещу родния шампион се води яростна пропаганда.

"В последно време виждате изключително яростна пропаганда, която е малко в стил Гьобелс. Търси се врага, за да се отклони вниманието от други проблеми.

За съжаление в България умеем да търсим проблемите там, където не са. Форматът на първенството е такъв, че най-силният отбор става шампион. Ние нашите проблеми си ги имаме и си ги знаем много добре.

Четем и анализи на вашите колеги, които виждат и идентифицират проблеми в Лудогорец. Ние не сме щрауси, които са си заровили главите в пясъка. Предприехме структурни промени. Привлякохме опитни специалисти в Лудогорец, които да ни помогнат да продължим да се развиваме.

Виждате, че при нас желанието е да не се занимаваме със скандали, а да се развиваме във всички посоки. Никога не сме търсили причината за неуспехите на Лудогорец извън пределите на Лудогорец. В главите ни не минава и секунда мисъл за пропаганда, а как да обясним на собствениците на Лудогорец защо понякога отборът не върви".