Четиримата имаха възможност да изживеят вълнението от финала благодарение на ексклузивното партньорство на А1 с един от официалните спонсори на UEFA Champions League, Mastercard®

Победителите в двете кампании на А1, предназначени за частни клиенти, изживяха на живо на стадиона емоцията от финалния мач на UEFA Champions League между отборите на Манчестър Сити и Интер на 10 юни в Истанбул.

В първата от кампаниите щастливият победител беше Десислава Недялкова-Войнова, с което детето ѝ Ивайло стана българският талисман на капитана на Интер Самир Хаданович. В тази роля българското момче участва в тържественото откриване на едно от най-големите футболни събития в Европа тази година, като придружи двата отбора при излизането им на стадиона преди срещата. Инициативата беше специално предназначена за членовете на A1 клуб, които желаят да присъстват на едно от най-големите спортни събития тази година заедно с детето си. За да участват в томболата, членовете на A1 клуб трябваше да попълнят регистрационна форма и да дадат своя отговор на въпроса "Какво е безценно за теб?".

В другата инициатива, която А1 организира като част от ексклузивното партньорство с Mastercard, победител в лотарията сред потребителите на Моят А1 беше Радослав Киров, който избра да гледа финала заедно със сина си Марин. Тази специална възможност беше насочена към частните клиенти, които са заплатили месечната си фактура онлайн през Моят А1. Изискванията за участие в инициативата бяха те да са направили трансакцията със своята Mastercard® карта, издадена преди старта на инициативата.

Двамата победители и техните придружители имаха възможност да пътуват до локацията и обратно, и да ползват настаняване там за сметка на организаторите. Двете инициативи са част от ексклузивно партньорство с Mastercard®, което е част от многообразните възможности, с които A1 осигурява добавена стойност и изживявания на членовете на A1 клуб. Компанията подкрепя дигиталния начин на живот и непрекъснато развива своята платформа за самообслужване Моят А1, която предлага възможности на клиентите да контролират всички услуги, да проследяват потреблението си, да заплащат месечните си фактури и много други.