На 70-годишна възраст тази сутрин е починал от коронавирус бившият треньор Цоло Буров. Цоло Буров е роден на 27 март 1950-а година и е юноша на ЦСКА, който но онова време носи името ЦДНА. Играе в по-скромни отбори в "Б" група, а след като приключва с активната си футболна кариера започва треньорска дейност.

Изкарва три сезона в школата на Локомотив (София), след което се мести на столичиня стадион "Раковски" и там тренира наборите 1972 и 1973. Работата му е изключително ползотворна и дава път на футболисти като Мариян Христов, Румен Иванов, Николай Митов, Веселин Шулев, Михаил Захариев, Иван Тодоров, Георги Игнатов, който след това става съдия в "А" група.

За два сезона съвместява длъжността в ДЮШ на Левски с националния отбор за юноши, където е помощник на селекционера Цветан Илчев (1986-1988). В Националния отбор пък налага Стефан Юруков и Илиан Симеонов-Чушката.

Работил е и в доста отбори от Софийска област, най-вече в Звездец (Горна Малина), където е бил треньор на Георги Тодоров и вратаря Николай Донев. Цоло Буров е баща на съдията Димитър Буров.