Отборът на Левски стартира поредната си инициатива, с която ще опита да закърпи бюджета си в изключително тежката за клуба ситуация.

Предвид престоящите мачове пред празни трибуни, които вероятно ще продължат до края на сезона, "сините" решиха да последват примера на немския Борусия (Мьонхенгладбах), запълвайки трибуните с лик на своите фенове.

Клубът отново стартира продажбата на виртуални билети за мача срещу Лудогорец на 5 юни, а феновете, които желаят, могат да изпратят своя снимка, като картоненият им образ ще бъде поставен на трибуните.

Цената на обикновения виртуален билет отново е 10 лева, а на специалния с лик на трибуните - 30 лева.

По този начин клубът отново ангажира феновете си, които са негов основен спонсор от февруари насам. Продажбата на виртуални иблети за 106-ия рожден ден на клуба се разви с успех, като привържениците закупиха над 22 хиляди пропуска.

Ето както написа и клубът в официалния си сайт:

 

Левскари,

Нашият общ дом - стадион "Георги Аспарухов" все още не може да Ви приеме. Въпреки това, вярваме, че публиката на "Левски" за пореден път ще демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един клуб. Безрезервно, всеотдайно... Винаги и навсякъде! Дори, когато не е на стадиона!

Вашата подкрепа е изключително важна за отбора при подновяването на Първа лига и затова Ви каним да присъствате, макар и виртуално на мача с "Лудогорец" на 5 юни от 21:00 часа. Предлагаме Ви уникалната възможност да поставите своя лик на трибуните! Закупете билет, изпратете своя любима левскарска снимка и заемете своето място на "Герена" докато траят мачовете на "закрити врата" !

Пропуските са с цена от 30 лв. и се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов", онлайн (ТУК), както и от партньорските каси на Еventim: бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

Изпращайте своите снимки на dpo@levski.bg, придружени с две имена и със снимка на билета с ясно четлив баркод, до 23:59 часа на 3 юни, сряда. Снимките трябва да са с висока резолюция - 120 dpi в мащаб 1:1. Изпращайте реални снимки. Такива, които бъдат сметнати за провокация, ще се отхвърлят.

Цената на редовния билет, без позициониране със снимка на трибуните е 10 лв. за всички сектори!

Обръщаме Ви внимание, че продажбата на билети за срещата с "Лудогорец" продължава от бройката, която бе достигната, когато първенството бе спряно заради пандемията от COVID-19.

До 14 март продадените колекционерски талони бяха 10 898. Вярваме, че за пореден път публиката на "Левски" ще запише рекорд като изпълни целия капацитет на стадион "Георги Аспарухов". А защо не и да го надмине?

Талони се продават в официалния магазин на ПФК "Левски" в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск от партньорските каси на Еventim - бензиностанции OMV (без събота и неделя), Technopolis и Български пощи.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуска и онлайн.

Един за всички, Всички за "Левски"!