Световният шампион с Франция Пол Погба призна, че е изпаднал в депресия, когато е имал проблеми в Манчестър Юнайтед по времето на Жозе Моуриньо начело на клуба. Връзката между Специалния и френската звезда определено не беше най-добрата възможна, като през септември 2018 година Моу дори лиши Погба от ролята на втори капитан.

Само няколко месеца по-късно, през декември същата година, португалецът бе уволнен от треньорския пост на “Олд Трафорд”.

“Много пъти през кариерата си съм бил в депресия, но не съм говорил за това. Понякога дори не знаеш, че си депресиран, а просто искаш да се изолираш, да останеш сам. Това са признаци, които не заблуждават”, каза Погба пред La Figaro.

“Лично за мен всичко започна, когато работех с Жозе Моуриньо в Манчестър. Започваш да си задаваш въпроси, чудиш се дали си виновен и бъркаш, защото нищо такова не ти се е случвало досега”, добавя още полузащитникът, който игра за Моуриньо година и половина.

Той се върна в Манчестър в същото лято, в което Специалния застана начело на клуба. Погба помогна за спечелването на Купата на Лигата и Лига Европа през 2017 година, но отношенията между играч и треньор се влошиха със започването на следавщия сезон.

Френският национал е категоричен, че не иска лошите моменти да го накарат да забрави всичко хубаво, което е постигнал и добави, че е благодарен на Патрис Евра, с когото са говорили много по темата.

“Да, изкарваме много пари и не можем да се оплакваме, но финансите не те спасяват от подобни моменти”, обобщи Погба.