Пол Погба отново не бе в групата на Манчестър Юнайтед за гостуването на Арсенал на 1 януари (загубено с 0:2), а мениджърът Оле Солскяр нямаше как да избегне въпроси за халфа.

След като 72 часа по-рано се очакваше Погба да е готов за мача с Бърнли (2:0), но пак не бе в състава, сега го нямаше дори при резервите и в Лондон. Състоянието му е пълна мистерия - уж е здрав, а не влиза в групата...

Френският полузащитник е изиграл около 60 минути от септември насам, след като се появи два пъти като резерва срещу Уотфорд и Нюкасъл в предколедния период.

Сега версията е, че ще се наложи "малка операция" и Погба няма да играе 3-4 седмици. Това обяви Солскяр след мача. Без да уточни на коя част на тялото, какъв е размерът на травмата и как е получена.

Според медиите в Англия, Юнайтед се готви да продаде французина още сега, след като той е дошъл до гуша на всички в клуба.

И докато феновете беснеят за непрестанните отсъствия на най-скъпия футболист на "червените дяволи", неговият агент Мино Райола нападна с много силни обвинения клуба.

Оказва се, че според скандалния италианец, Юнайтед е виновен за това, че Погба не играе.

"Нищо там не е наред, Пол страда много от отношението и неправилната подготовка - изуми Райола. - Те са такава бъркотия, че могат да провалят в момента и Марадона, и Пеле, ако те има как да се върнат на терена и да отидат в Манчестър."

Райола се похвали, че лично е стопирал всякакви опити да бъдат водени преговори между Юнайтед и Златан Ибрахимовим, като се закани, че няма повече да прави бизнес с този клуб.

Вероятно - отлични новини и облекчение за всеки, който е свързан с "червените дяволи" след кошмарните месеци с Погба от лятото насам.