Димитър Бербатов бе на разпит в Главна дирекция "Национална полиция".

Разпитът на голмайстор №1 на националния ни тим бе свързан със сигналите, които той и неговият екип псунаха срещу управлението на БФС.

На излизане Бербатов не пожела да разкрие подробности около показанията си, но сподели, че това не е нито първият, нито последният му разпит около казуса с управлението на родния футбол.

Освен него, на разпит бяха още Петър Величков и Борис Станков, които са две от основните фигури в неговия екип в битката за президентския пост на БФС.

Очаква се по-късно днес Бербатов да отиде пред централата на БФС в Бояна, където да подкрепи вече изграденият палатков лагер, който освен в негова подкрепа, е насочен и срещу Борислав Михайлов и неговите колеги, които вече дълги години управляват футбола ни.

"Потвърдихме това, което и клубовете са ни казали. Дадохме нещата, които имаме като информация и това беше. Правихме го вече няколко пъти, така че сме свикнали с това нещо.

За подробности, това е информация, която органите на реда могат да кажат. Предполагам, че това е информация, която не трябва да се изнася.

Не мога да се наема с някакви срокове, има си компетентни органи, които вече си преценяват. Нашето задължение като граждани е да дойдем, когато ни повикат, за да подкрепим това, което е в сигнала.

Единствено и само със законови мерки, както е законът и както е по устав. Нищо не е нарушено", сподели Бербатов при излизането си от ГДНП.