Илия Груев има два варианта да продължи кариерата си - Левски и националния отбор, пише "Меридиан мач".

Това твърди "Майн Вердер". Медията се свърза с Груев, след като се появи информация, че той може да се събере със сина си в Бремен. Груев щял да бъде помощник-треньор във Вердер.

"Няма такова нещо. Не съм подписвал с никого", обяви Груев. През ноември той се появи в София и се заговори, че е спряган за спортен директор.

Юношата на "сините" обаче сам отхвърли тази възможност. Вместо това той се завърна в Германия, където бе привлечен като анализатор в Шалке. Очакваше се дори да бъде назначен за постоянен помощник-треньор на Диего Тедеско.

Както е известно, фаворит за нов треньор на Левски е Петър Хубчев. Той също е немски възпитаник. Не е ясно обаче дали Хубчев е предлагал на Груев да стане част от екипа, който стяга за "Герена".

Със сигурност в него е друг бивш "син" кадър - Георги Донков. Според запознати последният дори е отхвърлил примамливо предложение от Германия, за да бъде част от родния си тим.

Донков вече веднъж се размина с Левски и този път не искал да изпусна тази възможност. Той бе канен от Илиан Илиев, но по същото време бе помощник на Марио Баслер във Вакер Бургхаузен.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/3273-54403/023100