Спортният директор на Лудогорец Георги Караманджуков коментира пред "Мач Телеграф" новината, че Арда иска да напусне шампионата, защото мачът на тима срещу Лудогорец ще бъде отложен.

"Уважение към техните шефове за това, което сториха в Кърджали. За този отбор, който създадоха. Но това, което казват, е несериозно. Доколкото си спомням Арда си отложиха мач за първенство с ЦСКА, за да играят контрола. Това е прецедент. Аз мисля, че има промяна в наредбата. И на Локо (Пд) се отложи мача. Сигурно всеки ден български отбор играе плейоф за Шампионска лига. Не искам да коментирам Арда. Искам да пожелая успех и на останалите отбори в евротунирите. Имаме нужда от нови емоции в Европа. Дано гледаме и други наши представители в груповата фаза на евротурнирите", каза той.

"Искам да заявя, че ние плейоф на Шампионска лига не сме играли от 5 години. Направихме го по много убедителен начин. Още в Гърция заслужавахме победата, в реванша също. Толкова категорична победа срещу толкова класен съперник, просто съм радостен. Благодаря и на феновете. Не помня кога за последно беше такава атмосферата на "Лудогорец Арена" Показахме европейско поведение и как се подкрепя отбор без факли и пиротехника, които застрашават останалите фенове", продължи той.

"Поклон към футболистите, треньорите, целия щаб, целия клуб. Всички хора, които са съпричастни за този успех, за тази голяма победа. Собствениците Кирил и Георги Домусчиеви и ръководството на клуба го заслужават, защото те по никакъв начин в най-тежките години не преставаха да ни предоставят най-добри условия за тренировка и всичко необходимо, за да върнем блясъка на Лудогорец. Успехът е още по-труден. Знаете, че при предишните две участия в Шампионска лига почвахме от втория кръг. Сега с един кръг повече. По-малко са местата за Шампионска лига. Сега има само 6 плейофа, преди бяха 10. Изключително трудно е класирането там. Виждате какви отбори. Без да обиждам и подценявам предишните опоненти, Олимпиакос е много пред тях. Шапки долу пред колектива", завърши Караманджуков