Пребитият маркетинг директор на Левски - Цветан Вълчев, е вече в съзнание.

Той бе пребит жестоко тази сутрин пред офисите на стадион "Героги Аспарухов" от двама неизвестни мъже. По разкази на очевидци, Вълчев е налаган се железа, като причините за посегателството също са неясни на този етап.

Дългогодишният служител на родния футболен гранд е бил откаран в "УМБАЛ "Царица Йоана-ИСУЛ" с опасност за живота, но вече е в съзнание, съобщава "Спортал".

Черепът му е счупен на четири места, като също така има счупени ребра и други травми по тялото.

МВР съобщи по-рано днес, че е започнало разследване за изясняване на причните и установяването на извършителите, а с официална позиция излезе и ръководството на футболния клуб.

"Ръководството и служителите на "ПФК Левски" АД са потресени от инцидента, разиграл се посред бял ден на територията на стадион "Георги Аспарухов" на 21 август. Нашият колега Цветан Вълчев беше жестоко пребит от непознати засега лица и в момента е в болница, където се полагат всички необходими грижи за стабилизирането му. Сигурни сме, че служителите на реда ще извършат всички необходими действия, за да открият извършителите и подбудителите на този позорен и варварски акт.

Уверени сме, че Цветан ще се възстанови бързо и ще бъде отново сред нас скоро!"