Президентът на ПСЖ Насер ел Келефи е под сериозен натиск и може да изтърпи наказание, тъй като УЕФА започна дисциплинарно производство срещу него и изпълнителния директор на отбора Леонардо.

Ел Келефи скандализира в минутите след края на мача с Реал Мадрид в Шампионската лига, където за поредна година парижани се провалиха в опитите си да спечелят турнира с катарските си инвестиции.

Шефът на отбора нахлу в съдийската стая и дори си позволи да заплаши служител на Реал с думите "ще те убия". Наложило се е полицията да се намесва и да вади катарския бизнесмен принудително.

Ръководството на ПСЖ е бясно заради първия гол на "кралския клуб", при който изглеждаше, че Карим Бензема извършва нарушение срщеу вратаря Джанлуиджи Донарума.

Това не е единствената лоша новина за Ел Келефи. Освен че той ще отговаря пред УЕФА за действията си, той ще трябва да изрази становище и пред катарските инвеститори, които представлява. Съобщава се, че бизнесменът е призован да пътова до Доха, за да обясни защо в толкова поредни години ПСЖ се проваля в елиминациите, въпреки че купува някои от най-добрите играчи в света.