Проблемите за една от звездите на Манчестър Юнайтед - Антони, се увеличават, след като още две жени го обвиниха в насилие.

Проблемите за крилото започнаха още с обвинението на бившата му приятелка, която подаде жалба срещу него за домашно насилие.

И докато бразилската полиция вече води разследване по първото обвинение, Антони получи неприятна новина, защото още две жени се оплакаха от насилие.

Едната от тях е студентката Раиса де Фрейташ, която твърди, че е стигнала дори до болница заради нападение от страна на Антъни.

Другото обвинение е от Ингрид Лана, която твърди, че след отказ да прави секс с Антони, футболистът я е изблъскал и тя си е ударила главата.

Големият въпрос сега е как ще постъпи Манчестър Юнайтед в тази ситуация, защото при първото обвинение клубът само пусна лаконично изявление, че е наясно с разследването и ще съдейства на бразилските власти, но не отстрани играча.

Медиите на Острова подлагат клуба на натиск именно в тази насока, посочквайки като пример случаят с Мейсън Грийнууд, който веднага бе отстранен при появителите се обвинения от неговата приятелка.

За пример също така се дава националният тим на Бразилия, който отстрани Антони от селекцията още при първото обвинение към него.