Промоция за феновете на националния отбор обяви БФС.

От централата излязоха със специална оферта за началото на турнира Лига на нациите - пакетен билет за домакинствата срещу Северна Македония (2 юни, 19:00 ч.) и Грузия (5 юни, 21:45 ч.) на стадион "Лудогорец Арена" в Разград.

Всеки фен, закупил пропуск през уебсайта или търговската мрежа на Eventim, получава сериозно намаление от сумарната стойност на билетите за двата мача. През първия етап на продажбите на разположение на запалянковците ще бъдат:

Сектор Б, блок 1 (пакетна цена за двата двубоя - 20 лв.)

Сектор В, блок 2 (пакетна цена за двата двубоя - 40 лв.)

"БФС и официалният партньор на федерацията Vivacom продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи - проектът "Семеен сектор". Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цени - възрастният купува билет на реалната му цена (пакетна - 30 лв.) и има право да заведе до 3 малолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск.

Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител", информират от БФС.

Билети за отделните мачове ще се продават на номиналните им цени, като в идните дни онлайн ще бъдат пуснати и тези за дебютното домакинство срещу Северна Македония.