Британска компания подари 27 уникални телефона iPhone X на футболистите и един на мениджъра на европейския шампион Ливърпул.

Пакетът със специалната и много скъпа доставка пристигна на базата на отбора в Мелууд денонощие след спечеления финал в Шампионската лига срещу Тотнъм с 2:0 в Мадрид.

Телефоните са с ръчно изработени задни панели, със златно покритие, имената на играчите и номерата им, както и с логото и датата на финала. Не е ясна цената им, тъй като специално произведени за шампионския тим на Ливърпул, който е официален партньор на компанията.

Снимка: Instagram

Фирмата iDesign Gold изработи през последните 6 месеца подобни уникати за Лионел Меси и Кристиано Роналдо, за Карим Бензема, за Тайсън Фюри, Конър Макгрегър... Във футбола, а и в спорта, златните и персонално, ръчно обработени и декорирани телефони се превръщат в голям хит.

Цената на такъв, ако си го поръчате, би била между 3 и 5 хиляди евро за "обикновен клиент". Асовете от спорта, разбира се, ги получават като подарък и са лица, популяризиращи работата на компанията.

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram