Капитанът на "Реал" (Мадрид) Серхио Рамос не остана никак доволен от вълната обвинения към него за контузиите на Мохамед Салах и Лорис Кариус във финала на Шампионската лига.

В срещата между "Реал" и "Ливърпул" Салах падна на рамото си след съприкосновение с испанския национал и нямаше как да продължи двубоя, който в последствие бе спечелен от "белия балет".

Рамос смята, че обвиненията към него са преувеличени и че египтянинът първо го е хванал.

"Не исках да говоря по тази тема, но след като видях повторението, видях как първо той ме хваща, след това аз го хващам за ръката, а той всъщност си контузва другото рамо. Казват, че съм приложил хватка от джудото.

След това казват, че вратарят изпаднал в комоцио заради мен. Няма ли Фирмино да се оплаче, че капка от моята пот е паднала върху него и го е простудила...

Писахме си със Салах след инцидента. Той е доста добре. Дори имаше как да играе през второто полувреме. Когато Серхио Рамос прави нещо, то малко се преувеличава. Не знам дали след толкова години и толкова трофеи в "Реал" (Мадрид) хората те гледат по различен начин", заяви Рамос.