Пол Погба може да се окаже без отбор, ако действително стане ясно, че на своя глава е приемал забранени вещества по време на възстановяването си от контузия. Френският национал е дал положителна допинг проба на 20 август, както се разбра вчера.

В пробата му има завишени нива на тестостерон, а от клубния му отбор са категорични, че това няма как да се е случило посредством препаратите, давани му от лекарите на "бианконерите" по време на рехабилитацията. Ако и т.нар. контраанализ даде резултат, че Погба действително е използвал субстанции, то има огромен шанс от торинския гранд да прекратят едностранно договора му.

От Юве го отстраниха от първия отбор до второ нареждане - тоест до изчакване на резултатите, като докато това не стане факт, няма да се взимат някакви по-крайни мерки.

Това, че потенциално може да бъде освободен, със сигурност е неприятна вест, но не и най-лошата, тъй като има шанс при потвърждаване на позитивния тест да получи наказание от няколко години.

Рафаела Пимиента, която е агент на световния шампион с Франция, увери всички, че Погба никога не е имал намерение да нарушава правилата.

Междувременно в Юве се сдобиха и с още един проблем, след като стана ясно, че доскорошният капитан Леонардо Бонучи ще заведе дело срещу клуба. Новото попълнение на Унион (Берлин) твърди, че не е получил задължителните условия за подготовка, след като му бе казано, че е ненужен.

Защитникът планира да дари за благотворителност финансовото обезщетение, за което претендира.