Футболни срещи продължават да се провеждат по програма в някои държави по света, макар и малко останали. И докато всички се надяваме възможно най-скоро да приключи пандемията с COVID-19 и да бъдат подновени водещите шампионати, можем да се насладим на двубои от далечна Никарагуа.

Именно от Лига Примера - Клаусура са трите Super hot залога, които предлага Winbet.

Първото предложение на букмейкъра е за мача между Ферети и Сабанас. Домакините от Ферети са на четвърта позиция и се намират в отлична форма, след като в последните си три срещи постигнаха категорични победи. Не така стоят нещата при техния съперник Сабанас, който е на предпоследно място във временното подреждане и не е стигал до пълен успех в нито един от последните си три двубоя. Освен това гостите са и съставът с най-много допуснати попадения в шампионата.

За този сблъсък очакванията ни са за изразителна победа на Ферети, като Winbet предлага Super hot залог да бъдат отбелязани над 2.5 гола при завишен коефициент на 2.00 от стартов 1.72.

Следващото бонус предложение на Winbet е за срещата между Ювентус Манагуа и Окотал. Юве е на шеста позиция, а Окотал е твърдо на дъното на класирането и отчаяно се нуждае от точки. Последният мач между двата отбора не излъчи победител и сега прогнозите ни са, че ще станем свидетели на нов оспорван двубой, в който можем да видим попадения в двете врати.

Super hot залогът на Winbet е и двата отбора да отбележат при завишен коефициент на 2.30 от стартов 2.01.

Последното специално предложение е за мача между Реал Мадриз и Чинандега. Два равностойни състава, който са един след друг във втората половина на временното подреждане.

Реал и Чинандега също така са в Топ 3 на тимовете с най-слаби защити и очакванията ни за предстоящия двубой са, че ще станем свидетели на сериозен брой попадения.

Winbet предлага Super hot залог за Реал Мадриз и Чинандега - да бъдат отбелязани над 3.5 гола при завишен коефициент на 3.50 от стартов 2.90.

"Рекламна публикация"