Звездите на Холивуд Райън Рейнолдс и Роб Макълхени доказаха още веднъж колко отдадени са на каузата на уелския футболен клуб Рексъм, който накараха да мечтае в последните 2 години.

Собствениците загърбиха прочутата Met Gala - парти на червен килим в Щатите, което е известно и като "най-голямата вечер на модата и знаменитостите" в света.

Роб и Райън бяха сред поканените, но вместо блясъка на галата в Ню Йорк, предпочетоха уелското градче, което празнува няколко часа спечелената промоция от Националната лига в Лига 2 на английския футбол.

Актьорите превърнаха клуба в глобален хит, а през лятото предстои турне зад Океана и контрола с Манчестър Юнайтед.

Снимка: Getty Images

За момента приоритет е селекцията, като Макълхени вече се е заканил, че ще опита да навие Гарет Бейл да облече екипа за един последен сезон, въпреки че се отказа от футбола миналото лято.

Изкушението най-силният уелски играч за новия век да стане лице на Рексъм с неговата нарастваща лавинообразно популярност е твърде голямо.

След парада по улиците в два открити автобуса, в които бяха мъжкият и женският отбори, служители на клуба, треньори, хора от юношеската академия, както и собствениците, Рейнолдс и Макълхени се забавляваха в най-известния местен пъб The Turf, където се смесиха с футболистите, фенове и дори кмета.

Историята на Рексъм става все по-любопитна, а босовете си спечелиха репутацията на най-земните и готини такива в модерния футбол.

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images