Бразилският нападател на Тотнъм Ричарлисон редовно попада в центъра на най-различни скандали. Последното му интервю за ESPN също роди не едно или две изказвания, които отново накараха феновете да го коментират. Футболистът говори за отпадането на "кариоките" от Мондиал 2022 в Катар - "селесао" напусна турнира в четвъртфиналите след загуба от Хърватия и така за пореден шампионат не успя да изпълни очакванията, макар да бе основен фаворит за титлата.

Ричарлисон скандализира с изказването, че отпадането от хърватите е било "по-лошо от това да загубиш член на семейството си".

"Трябва да продължим напред. Все още съм млад и мисля, че имам сили за още едно или две световни първенства. Ще работя усилено, а така ще дойдат и успехите на терена", добавя още той.

Голът му със задна ножица срещу Сърбия пък му донесе номинация за престижната награда "Пушкаш", която се дава за най-красивото попадение за годината.

"Щастлив съм, че вкарах този гол. Много хора най-сетне разбраха за качествата ми на футболист и така станах разпознаваем, а това е от значение за кариерата ми", добави още южноамериканецът.

Малко след края на световното той отново бе основна тема на дискусия, след като се появиха снимки на най-новата му татуировка, изобразяваща собственото му лице.