Крилото на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен не изключи възможността да прекрати изобщо с футбола, когато напусне клуба в края на сезона.

"Не е 100 процента сигурно", че иска да продължи с футбола, е казал 34-годишният Робен пред понеделнишкото издание на Кикер. В момента съм напълно спокоен, добавя холандецът.

Робен вече заяви, че този сезон е негов последен за Байерн, след като запълни 10 години в клуба с 18 трофея.

"Разбира се, такова решение не се взима за един ден. Трябваше да помисля дълго и не бе никак лесно. Но сега съм много щастлив и мога да го споделя. Чувствам се много добре в момента в клуба, както е било винаги. Същото се отнася и за отношенията ми с феновете. Беше правилният момент да напусна Байерн и ще го сторя в края на сезона".

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/30037-55017-2672/033100

Но какво ще бъде генералното му бъдеще, холандецът остави отворена възможността да види какви предложения и опции ще дойдат през лятото на 2019-а година.

"Ако дойде една такава оферта, в която съм убеден да се впусна на 100 процента, ще кажа: това е добро към момента и ще го направя. Ако идеалната оферта не дойде, може би е моментът да кажа край изобщо", сподели холандецът.