Кристиано Роналдо иска да остане в Европа и да играе в Шампионската лига, но има един проблем. Няма предложения, които да отговарят на исканията му.

Всъщност, единствената реална оферта от европейски тим е от Нюкасъл и тя е само за остатъка от сезона, съобщава Джанлука ди Марцио, които през годините си изгради репутация на абсолютен трансферен гуру в медиите и всички се съобразяват с неговите прогнози.

"Свраките" са предложили на Кристиано да подпише до края на сезона и нищо повече, но в крайна сметка тимът не участва в Шампионската лига - ключовото изискване на CR7. Спортинг (Лисабон), отборът, от който той тръгна към големия футбол, също следи ситуацията, но пък няма финансовите ресурси да привлече 37-годишната суперзвезда.

В момента португалецът е свободен агент, след като се раздели с Манчестър Юнайтед през ноември, а по последни данни се подготвя индивидуално на базата на бившия си клуб Реал в испанската столица Мадрид.

Така единствената реална оферта остава многомилионната такава от страна на арабския Ал-Насър. Ди Марцио твърди, че единствените възможности за Кристиано са трансфер в саудитския гранд или някой друг богат клуб от арабските държави.

Meждувременно президентът на Ал-Насър коментира темата с потенциалното преминаване на португалската легенда в клуба.

"Кристиано беше зает да играе на световното първенство в последните седмици и не очаквах да преговаря с някого през този период. Пожелавам му всичко най-добро, без значение от това какво решение ще вземе", лаконичен бе Ал-Муамар.