Кристиано Роналдо, който вчера получи за играч №1 на века на ежегодната церемония "Global Soccer Awards" сподели, че се дразни на големия си син.

Причината е, че Кристиано-младши умишлено коснумира вредни храни и напитки, защото знае, че по този начин дразни баща си.

Не е тайна, че португалската суперзвезда е истински маниак на тема хранене и здравословен начин на живот.

"Позволява си да пие кола, да яде чипс, въпреки че знае, че това ме дразни. Прави го нарочно. Понякога му казвам да се потопи в студена вода за възстановяване, след като тренира на бягащата пътека, а той казва: "Татко, там е студено". Всичко това го приемам за нормално, все пак той е само на десет години.

Синът ми има потенциал. Той е бърз и техничен. Това обаче още нищо не означава. Необходима е и упорита работа и саможертви. Няма да го притискам да стане футболист, макар че много ми се иска. Преди всичко му пожелавам да бъде най-добрият, независимо дали е във футбола или медицината".

Той също така сподели, че му липсват хората по трибуните, като дори му е странно да няма освирквания по негов адрес от противниковите фенове.

"Харесва ми, когато хората ме освиркват. Когато докосна топката и се чува "Ууу", това ми допада. Когато ходя в други страни и феновете харесват други играчи повече от мен, ме освиркват. Това ме мотивира. Надявам се, че през 2021 година правилата могат да се променят и ще видим стадиони, пълни с публика, защото страстта без привърженици е нищо", завърши Кристиано Роналдо.