Кристиано Роналдо допусна гаф още в първия си ден в Ал Насър. Португалецът официално бе представен като футболист на саудитския тим снощи, а по време на пресконференцията той обърка страната, в която е дошъл да играе.

"За мен е добре кариерата ми да продължи в Южна Африка. Не се интересувам от мнението на хората по тази тема", каза португалецът, а видеото с изказването му моментално се превърна в хит във всички социални мрежи, където има десетки хиляди споделяния и коментари.

Договорът му в Саудитска Арабия е до 2025 година, като в последните дни се появи информация, разбира се все още непотвърдена, че CR7 може да бъде преотстъпен в Нюкасъл, стига "свраките" да се класират за Шампионската лига. Английският тим е собственост на държавния инвестиционен фонд на арабската държава, в която Роналдо отиде да играе.

Непосредствено след представянето си, той се включи за първи път в тренировка с новите си съотборници. Съществува възможност да дебютира още утре, когато Ал Насър играе поредния си мач от местното първенство.

Вероятно грешката на Кристиано е напълно неволна, но надали арабите, които ще му плащат по 75 милиона долара на година, са останали доволни от случилото се.