Кристиано Роналдо използва социалните мрежи, за да изрази недоволството си, което демонстрира още на терена на "Мала Маракана" в Белград.

Неговата Португалия нарпави 2:2 със Сърбия в световна квалификация, като секунди преди края чист гол на суперзвездата на Ювентус не бе зачетен.

Кристиано се възползва от неразбирателство в сръбската отбрана и насочи топката към опразнената врата, но Стефан Митрович се хвърли на шпагат и успя да изчисти.

Страничният рефер обаче бе категоричен, че сръбският бранител е успял да изчисти топката преди да премине голлинията, но повторенията показаха, че това не е така.

Със сигурност отсъждането трябваше да бъде за гол и победа на Португалия, което вбеси Роналдо, който захвърли капитанската си лента и напусна бесен терена.

В социалните мрежи той заяви, че нидерландските рефери са ощетили цяла нация, като написа:

"Да бъда капитан на националния отбор на Португалия е най-голямата гордост и привилегия в живота ми. Винаги давам и ще дам всичко за моята страна. Това никога няма да се промени. Но има трудни моменти, с които да се справим, особено когато чувстваме, че цяла нация е ощетена. Точно сега вдигнете глава и се изправете пред следващото предизвикателство! Хайде, Португалия!"