Лудогорец изненадващо попадна сред фаворитите за привличането на сина на румънската легенда Георге Хаджи - Янис.

21-годишният халф e смятан за един от най-перспективните играчи на северната ни съседка, като в момента е собственост на белгийския Генк. Той обаче не попада в плановете на белгийците и бе пратен под наем в шотландския Рейнджърс в началото на годината.

Генк ще опита на всяка цена да продаде румънеца, а търсената цена ще е между 3 и 4 милиона евро. Първа опция за закупуването ще има Рейнджърс, но заради трудностите около пандемията от коронавирус, не е сигурно, че шотландците ще са готови да платят сумата.

Така в румънския сайт "sport.ru" изникна името на Лудогорец. Клубът споменава, че младият Хаджи ще бъде основен играч в подновяването на разградчани, а преподписалите с клуба Клаудиу Кешеру и Козмин Моци ще подпомогнат трансфера на сънародника си.

Изданието уточнява, че кризата няма да се отрази на българския шампион, който е собственост на бизнесмена Кирил Домусчиев, за когото не би ибло проблем да отдели тази сума в името на клуба.

Освен това се споменава и готовност за заплата от 500 000 евро на сезон, а Лудогорец е определен като е един от най-сериозните отбори в Източна Европа, не само като класа, но от финансова и организационна гледна точка.