Важните хора в ЦСКА отново насочиха гнева си към главния съдия след мача между "червените" и Левски (0:0) в Първа лига.

Най-категоричен в мнението си бе главният мениджър на "червените" Стойчо Стоилов, който продължава да твърди, че има тенденция срещу отбора му - в случая на Станислав Ставров.

"Загубихме две точки днес. Мисля, че контролирахме мача, но не ни позволиха да го спечелим. Три ключови ситуции против нас от страна на съдиите. Любослав Пенев не беше попитан от Диема за съдиите, затова не ги коментира, не че не е искал. Всичко е нагалсено. Първо не свирят дузпа, а засада, защото се чудят какво да правят. След това ни спират атака с лакът. Техен футболист играе с дланта, това навсякъде си свири дузпа. Съдията отвсякъде си изкара мача за хикс, знаете кой печели от това. Ще извадим едно видео, за да видите от двата последни мача как сме ощетени. В момента е ключов мач в първенството. Превъзхождахме отбора на Левски днес", смята Стоилов.

Халфът Кристиян Малинов също бе много ядосан след края на двубоя.

"Разочаровани сме, надиграхме Левски тотално. Не си вкарахме положенията. Не знам какво трябва да стане, за да ни дадат дузпа. Вината, че не спечелихме е наша, защото не си вкарахме положенията. Но имаше странни ситуации, като например една смешна засада. Рейш удари топката, съдията вдига засада, което е нелепо. Ако Лудогорец спечели, разликата става 5 точки, което е доста. Но ще се борим докрай. Физически сме много добре. Видя се и на терена, че тактически, физически, технически - надиграхме Левски по всички показатели", сподели Малинов.

Треньорът Любо Пенев бе по-умерен: "Доволен съм от всички. Трябваше да вкараме не един, а поне два-три гола. Имахме 6-8 ситуации за отбелязване. Има и такива мачове. За жалост футболът се играе на голове. Не бяхме максимално концентрирани. Добре изиграха положенията, но да приемем, че головете остават за сряда. Доволен съм, добър мач."

Ето и какво каза наставникът на Левски Георги Дерменджиев:

"Нямахме много голови ситуации, но ако бяхме вкарали тези 2-3 положения, резултатът щеше да бъде различен. Отборът се стара много, за да извоюваме победата, но за жалост не успяхме. Щом не сме ги вкарали, има някаква причина. Най-вероятно топката не е насочена както трябва. Не знам защо толкова голямо значение се отделя на сгъстените мачове. Мисля, че Левски се справи днес добре и може да съжаляваме за пропуснатите положения.

Политиката на отбора е да налага момчета от школата. Младите футболисти, които показват качества, ще получават шанс. Всеки един играч е ценен и затова повтарям на футболистите, че винаги трябва да бъдат готови. Излезе някакъв клип на Горанов преди четири години. Нека го забравим и да гледаме по-реално на нещата. Всички в Левски заставаме зад играча. Той е много сериозно момче. Стига сме говорили за това. Вече няколко минути го правим. Нека оставим съдиите да свирят това, което виждат. Скача се за някакъв тъч, който въобще не влияе на играта."