Жозе Моуриньо е истинско емоционално торнадо.

Поне това става ясно от любопитно видео с поведението на Специалния по време на финала от Лига на Конференциите, спечелен от неговия Рома с 1:0 срещу Фейенорд.

ВИЖТЕ ТУК ЛЮБОПИТНАТА КОМПИЛАЦИЯ>>>

Успехът донесе пети евротрофей на сметката на португалеца, както и първи в историята на "вълците".

Заради огромния залог Моуриньо премина през всички възможни емоционални състояния край тъчлинията по време на мача, както и на терена за праненствата.

Оказа се, че телевизионните екипи са монтирали тайно камера, която да следи изцяло реакциите на спеца във всеки един момент.

А резултатът е впечатляващ.

Компилацията е близо 9 минути и директно влиза в съкровищницата за всеки фен на Рома.

На видеото Моуриньо е крайно напрегнат, после крещи от ярост, бурно протестира, а след това полудява от радост и за капак - дори се разплаква заради бушуващия в него емоционален вулкан.

Освен във финала, Специалния разчупи леда и няколко дни след мача, когато пое управлението на клубния автобус, за да го паркира на базата.

Очевидно радостта от победата още го държи, въпреки че той е известен повече със своята арогантност и огромно самочувствие, коментираха медиите в Италия.

В близките дни спецът трябва окончателно да даде отговор на въпроса дали остава в Рома. Говори се, че той има колосална оферта да поеме мегапроекта на арабските собственици на Нюкасъл, но към момента е по-вероятно треньорът да продължи в Рим.

Снимка: АР/БТА