Треньорът на ЦСКА Саша Илич говори пред медиите преди утрешното гостуване на Македония (Гьорче Петров) в Лигата на конференциите. "Армейците" ще се изправят срещу северномакедонския си съперник в 18:30 часа в четвъртък в столицата Скопие.

Сръбският наставник на "червените" изрази опасенията си относно тежките условия за игра, визирайки горещото време. Той подчерта, че е наясно с това на кои футболисти ще разчита в стартовия състав.

"Времето ще бъде много горещо и тежко за игра. Дошли сме за добър резултат преди втория мач. Знам кои ще играят. Последните 10 дни бяха много тежки, играчите са уморени. Когато условията не са добри, трябва да се играе умно", каза Илич.

"Искам ЦСКА да играе по начина, по който сме тренирали. Имам свои виждания как трябва да играе ЦСКА. И искам да ги виждам на терена", добави той.

"Разликата между мач от първенството и мач от евротурнирите е огромна. В първенството имаш 30 мача, в които да се поправиш при лош резултат. В Европа обаче имаш още само един мач", продължи легендата на Партизан.

Според Илич футболистите му трябва да спрат силните страни на съперника и да бъдат максимално концентрирани, като само по този начин могат да стигнат до добър резултат.

"Не обръщаме внимание на това с кой бихме играли евентуално след това. Сега пред нас е този мач и мислим само за това", обобщи сърбинът.