Треньорът на ЦСКА - Саша Илич, съвсем логично нямаше как да е доволен от случилото се днес в град Съединение.

Неговият ЦСКА се мъчи и трябваше да мине през изпълнение на дузпи, за да отстрани аматьорския Гигант, който на всичкото отгоре игра с десет души от 55-ата минута и с девет по време на продълженията.

Илич определи мачът за срамен за неговия тим, като изрази разочарованието си от отношението на неговите футболисти.

"Днес атмосферата бе отлична, имаше много публика на стадиона, страхотна атмосфера. Искам да похваля отбора на Гигант, който игра на 100 процента от своите възможности. Имахме късмет при дузпите. За мен това е една лотария. Разочарован съм от нашето отношение към мача и най-вече към това как се представихме през първото полувреме, но и в целия мач.

Със сигурност аз не съм подценил този мач. С оглед на показаното, явно играчите са го направили. Въпреки че и на тренировките говорихме, че нямаме качествата да взимаме лесно нашите мачове. Не искам да влизам в детайли за мача. Играхме срещу отбор от Трета лига, който не отговаряше на нашата физическа подготовка.

Единственото хубаво от днешния мач е, че видяхме че не можем да си взимаме лесно срещите, освен ако не даваме повече от 100 процента от възможностите си.

За мен този мач е срамен, не само за клуба, но и за самите играчи. Искам да кажа, че четири промени, които направих на почивката не бяха, защото това бяха най-слабите на терена. Катастрофално беше представянето ни в днешната среща, но имахме късмет", каза Илич.