Новият треньор на ЦСКА - Саша Илич, говори пред клубната телевизия в първия си работен ден в клуба.

Днес той изведе отбора за първа предсезонна тренировка, от която отсъстваха доста играчи, а групата бе съставена предимно от юноши.

В сряда Илич ще говрои пред всички медии на специална пресконференция, но днес пред клубната телевизия той сподели, че философията му е офанзивна, като той няма никакво намерение да се отказва от нея. Сърбинът, който е сред най-големите легенди на местния гранд Партизан, също така е решен да работи здраво, за да постигне велики неща ЦСКА.

"Първите ми впечатления са изключително позитивни. ЦСКА е голям отбор и разполага с фантастична база в Панчарево. Футболистите направиха отлична тренировка днес. Надявам се всичко да е както трябва.

Знам, че ЦСКА е най-добрият отбор в България. Играл съм в един голям клуб в Сърбия - Партизан, който е най-добрият отбор в Сърбия, подобно на ЦСКА в България. Знам, че очакванията тук са много големи. Всички ние очакваме да съумеем да постигнем велики неща.

За начало мога да обещая, че ще бъдем посветени на всичко, което правим, с желание за съвместна работа с футболистите, за да постигнем успехи за ЦСКА.

Самият аз бях офанзивен футболист и моята треньорска философия е такава. За да се бориш за трофей, трябва да играеш офанзивно, няма да се откажа от това. Много е рано да говоря за стила ми като треньор, но определено ми се иска да играем офанзивно", заяви Илич.