Сделката на лятото до момента е съвсем близо, след като Хари Кейн се съгласи да премине от Тотнъм в Байерн. Нападателят е казал "да" в четвъртък вечерта и днес ще мине прегледи в Мюнхен, за да се присъедини към колоса от Бавария.

Още в сряда вечерта Тотнъм прие офертата от 100 милиона евро плюс бонуси за своята суперзвезда, а личните му условия са договорени съвсем скоростно, ако се вярва на британските медии.

ВИЖТЕ ПОСЛЕДНИТЕ ГОЛОВЕ НА ХАРИ ЗА ТОТНЪМ>>>

Кейн е искал трансфера от самото начало на интереса от Байерн, като е уверил клуба си, че няма да напусне при оферта от друг английски тим, защото ще му е трудно да играе срещу родния Тотнъм.

Но Мюнхен е друга работа.

Кейн е на 30 години и изкара цялата си кариера в клуба от Северен Лондон, с изключение на наеми в Лестър и Норич в младежка възраст. Вкарал е 280 гола в 435 мача, а има и впечатляващите за деветка 99 асистенции.

Трансферът му е лоша новина не само за Тотнъм, но и за всички конкуренти на Байерн в Бундеслигата.

И досега тимът се считаше за абсолютен фаворит за нова титла, а с Хари Кейн нещата изглеждат като цяло доста неприятни за всеки, който иска да спре баварците.

Самият Хари не е спечелил нито един трофей в кариерата си, оставайки верен на Тотнъм през годините. Но скоро това със сигурност ще се промени.