Изпълнителният директор на Левски Павел Колев опита доста неуместна шега след поражението на неговия отбор от Славия с 1:2 на "Герена".

Шефът в клуба вероятно е шокиран от играта на тима, но чувството за хумор определено го подведе в изявлението му пред репортери след края:

"Загубихме с добър резултат на фона на представянето и силите по време на срещата - каза Колев. - Ако не се подобрим срещу Лудогорец по-добре да стискаме палци да се разпространи коронавируса и да не играем..."

Двубоят за Купата на България е в четвъртък в София, като в понеделник ще стане ясен резултатът от вторите проби на играчите на Лудогорец, завърнали се от Милано. Ако и те са отрицателни, двубоят ще се играе. Един мач на шампионите вече бе отложен - днес те трябваше да играят срещу Арда за първенството.

"Болно ми е за феновете. Отборът имаше време да се потопи в левскарската общност, но играчите не реагираха по никакъв начин в мачовете с ЦСКА и Славия - продължи Колев. - Похвалите са изцяло за публиката, а не за играчите.

Не мисля, че отборът не е искал да се представи добре. Не искам да създавам напрежение в треньорите. Всичко се опитвам да е градивно, за да не създавам допълнително напрежение.

Трябва да се съберем срещу Лудогорец и да покажем това, което можем.

Има напрежение в някои играчи и те не се представят на нивото, което може да се очаква. Всеки сезон, когато феновете повярват в отбора, нещата се сриват. Моделът се повтаря."