Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира публичните изявления на босовете на Левски и ЦСКА - Спас Русев и Гриша Ганчев.

Според един от важните хора в Разград другите конкуренти са в коалиция срещу шампиона.

"Не искам да коментирам собствениците на отборите, тъй като не са на моето ниво. Те са в правото си да казват каквото искат. Аз мога само с интерес да коментирам тази коалиция, която се оформя между Русев и Ганчев, но според мен тази коалиция ще продължи доста кратко, тъй като няма да е далеч моментът, в който двата отбора ще се сблъсъкът и тогава господин Русев ще разбере, че Ганчев не е крутушка, а си е сериозна акула, на която Лудогорец усеща зъбите през последните 8 години, в които е в първенството. Ще наблюдаваме с интерес как ще се развие тази коалиция между тези двамата", заяви Петричев.

За Лудогорец предстои гостуване на АЕК Ларнака в Кипър в среща от груповата фаза на Лига Европа. Разградчани още нямат спечелена точка и при загуба ще изгубят почти сигурно шансовете си за класиране в елиминациите.

"Емоциите утихнаха веднага след мача (с Левски), порадваха се момчетата и се концентрираха за предстоящия важен двубой в Никозия. Този двубой ще реши доста неща, за нас се явява изключително важен. Пътуваме с идеята да спечелим. Смятам, че ако не победим утре, вече нещата стават изключително имагинерни", добави Петричев.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/43840-54403/023100