Директорът в Левски Павел Колев разкри неща от ситуацията в клуба, а и сподели мнение около тежкия момент в спортно-техническо отношение. Шефът говори пред медии веднага след края на мача срещу Черно море (1:2) в събота, когато още не бе научил за оставката на треньора Георги Тодоров.

Наставникът пък обяви решението си минути след поражението, на живо пред Диема спорт.

"Аз не знам да има оставка - бе изненадан от репортерски въпрос Колев. - Ако има, ще се съберем Управителния съвет и ще говорим по въпроса. Няма да коментирам сега под влияние на адреналин. Предполагам, че Наско Сираков трябва да вземе отношение и да вземе решението. Нямам желание да си споделям мнението по този въпрос, не е уместно. Хората са изнервени, достатъчно дават за клуба, страдат, за съжаление отборът не им се отплаща.

Първото полувреме днес беше добро за нас, но след това се получи един сценарий на абсурда, не мога да си обясня.

Станислав Иванов? Той е извън групата. Конфликт няма, даже не съм разговарял със Станислав. Преди месец го извиках, за да му направя конферентен разговор с клуб, който искаше да го привлече.

Той отказа да бъде трансфериран, решенията оттук-нататък ги взима Наско Сираков. Станислав има нужда от глътка въздух, да реши какво ще прави. Знаете, че неговият договор с Левски изтича.

Не съм чул за оставката на Георги Тодоров, не е уместно да коментирам. Няма начин кризата да не дава отражение на футболистите, но едва ли е основна причина.

Левски и друг път е имал проблеми, но е постигал добри резултати на терена. Това е до качества, сплотеност. Не мисля, че има проблеми между играчите в отбора. Не съм чул за такова нещо, малко съм далеч от отбора аз.

Не съм съгласен с казаното от Георги Тодоров (който хвърли вината върху футболистите - б.р.). Личното ми мнение е, че като треньор на Левски трябва да защитаваш футболистите и да поемаш отговорност. Решението за оставката ще вземе от Управителният съвет и най-вече от собственикът Наско Сираков.

Кога последно сме плащали заплати? Последната заплата футболистите получиха преди десетина дни. Малко е сложно да кажа за кой месец. Има футболисти, които са си получили всичко до август. Има такива."