Джиджи Бекали отдавна си е изградил репутацията на един от най-колоритните клубни шефове във футбола въобще. Поредната му приумица, свързана със Стяуа (Букурещ), обаче е на съвсем различно ниво. Президентът на столичния тим заяви, че всички ваксинирани играчи в редиците на неговия тим няма да играят повече, защото са “безсилни”

Бекали бе категоричен, че ваксинираните хора умират в болниците. За разлика от тези, които не са си сложили ваксина. 

“Може да ми се смеете, но аз може и да съм прав. Ваксинираните губят силата си. Това е нещо научно”, каза Бекали и добави, че твърдението му очевидно е правилно, защото ЧФР Клуж и Рапид (Букурещ) имат множество ваксинирани играчи, които не се представят добре.

“Виждам го и в моя отбор. Виждам как се представят ваксинираните. Някои от тях нямат проблем, но определено при по-възрастните ефектът е видим”, добавя още Бекали.

По непотвърдена информация президентът е разрешил единствено на футболистите, които имат фалшив ваксинацонен сертификат, да продължат да играят за клуба. Всъщност един от потърпевшите от теорията за ваксините на Бекали е Клаудиу Кешерю. Бившият нападател на Лудогорец премина в Стяуа миналата година, а тогава Джиджи заяви, че таранът не е на същото ниво, на което е бил, защото е ваксиниран.