Колоритният собственик на Локомотив - Христо Крушарски, очаквано бе доста щастлив след спечелената Суперкупа от тима му.

Неговите интервюта рядко са скучни, особено когато отборът му е победител, а това напоследък се случва често.

В дните преди мача Крушарски бе сигурен в успеха, а прогнозата му се оказа правилна.

"Имах предчувствие, че ще спечелим Суперкупата. Всичко е вътрешното чувство. Никога не ме е излъгало. Бях спокоен още снощи, когато дойдохме.

Моята мечта беше да вземем медал от първенството, но ни изядоха мечтите. Ние ще вземем цялото първенство, защото отборите, които са със стари лаври новите ще ги изместят.

Това е самото начало. Лудогорец е в пъти над нашата стойност и по заплати, и по всичко. Те имат по-големи амбиции. Нашите амбиции са да минем три кръга в Европа и да скочим на всички, а каквото сабя покаже.

Взимаме следващата Купа на България и се отказвам. Някой друг трябва да поработи вместо мен. Аз ще се пенсионирам. Аз няма да се откажа от Локомотив, но ще спра да работя. Вече съм на тези години. Дано да доживея да видя да започнем да правим тренировъчната база. Теренът и стадионът ще го правя аз. Всички пари, които са дадени за стадиона ще отидат за стадиона. Един лев няма да отиде печалба за моята фирма. Мисля, че всичко ще стане. Аз съм човек реалист и мога да направя и това, което трябва да направя. Мисля, че ми се полага", сподели той.