Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев очаквано бе много щастлив след успеха над Базел с 2:1, който изпрати "червените" в групите на Лига Европа.

"Това е най-важният и труден успех за мен. Искам да поздравя момчетата за това, че до последно вярваха, че ще победим. Щастлив съм и искам да поздравя всички фенове на ЦСКА. Най-важното беше да покажем добра дисциплина и организация. Противодействахме добре срещу силните страни на противника. Всички момчета спечелиха мача. Да, Тиаго и Ахмед вкараха голове, но за това помогнаха всички футболисти.

Опции имам в атака, но днес нямах нито един защитник на резервната скамейка. Радвам се, че се справихме. Отборът на Базел е солиден и компактен. Знаехме, че трябва да се възползваме от положенията си. Али Соу не успя да реализира при 1:0. След това Тиаго изравни и ни върна в мача, което ни даде допълнително сили .

Нека се насладим на победата. Всичко на трансферния пазар е възможно. Нека не бързаме и да се надяваме, че ще се получат някои неща. Няма значение какви съперници ще имаме. Нормално е настроението в съблекалнята да е приповдигнато".