Изпълнителният директор на Левски Павел Колев потвърди новината, че Джовани Бекали ще бъде фактор в клуба.

Румънският футболен агент, който има дълга (и мътна) история на големи сделки в региона, а и в Западна Европа, ще помага на "сините" в търсенето на нови играчи.

"Той е дългогодишен приятел лично на Васил Божков - каза Колев, говорейки пред репортер на клубната телевизия във Варна след мача срещу Черно море (1:0). - Той дойде в София, видяхме се, разговаряхме.

След като се запознахме и с Богдан Патрашку (който ще е главен скаут на клуба - б.р.), стигнахме до извода, че е млад човек, който има сходни на нашите разбирания за футбола. Той може да ни помогне в изграждането на нов отбор."

Колев също така призна, че не вярва споменаваните в медиите близо 10 милиона евро, които Левски ще има за селекция да се окажат факт.

"Такова нещо не се случва в нашата действителност и не е редно да се случва - каза директорът. - Клубът има други приоритети в момента, вместо да излиза едни милиони в селекция, което вече е пробвано и правено, а резултатите ги виждаме. Левски тръгва по нов път, ще се налагат млади играчи и ще се търсят нови."

Директорът разкри, че разговори "за пари" не са водени с триото легионери, които са "замразени" до края на сезона с изтичащи контракти - Давид Яблонски, Милош Цветкович и Жерсон Кабрал.