"Левски е на прав път", заяви Андрей Аспарухов. Синът на легендата Георги Аспарухов - Гунди посети за първи път клубната експозиция и се запозна детайлно с всички предмети, разкриващи велики мигове от историята на клуба.

"Бием или падаме, винаги гледам и ще гледам Левски. Нещата сега са различни и ние съдим футболистите прекалено тежко. Отборът сега върви на прав път. Не може отбор като Левски да бъде 20 години зле, нещата се оправят. А зле за Левски е второ или трето място.

Аз лично много харесвам Дени Алар и Робърта. Костов пък е изключително талантлив футболист и се радвам, че се възстановява. Не може да вкараш 25 гола без талант. Той има голямо бъдеще", каза той.

Относно клубната експозиция, Аспарухов заяви: "Радвам се, че накрая има такова нещо, защото това показва колко велик отбор е Левски. Не че някой се е съмнявал, но ако някой от младите не знае какво е Левски, той може да се убеди за 10 минути какво значи този клуб в България.

Интересното е да се върна назад със снимки, фланелки и флагчета от мачове, на които съм гонил топките. Това е много вълнуващо, много приятно. Беше крайно време това да се случи и съм щастлив, че Левски има толкова хубав музей. Отбор без история не може да бъде вземан сериозно.

Имам много любими моменти, не мога да избера един. През годините Левски е бил на най-високо ниво и паметните мачове са безброй. Спомените идваха един след друг. Помня мачовете с Дуисбург, с Аякс и тези с Щутгарт, когато бях в отбора. Много са и се радвам, че ги има", каза Андрей Аспарухов.